Första advent

Idag är det första advent!

Dagen började med att jag, mamma och akita gick ner till stan för det var jul marknad idag. Det var massa tomtar över allt och det kom in massa stora hästar och små ponny hästar också. Så söta! Men det vi inte visste när vi kom till stan var att allt folk visst hade tagit med sig alla deras hundar! Det var hundar över allt och Aktia blev helt galen, hon ville ju hälsa på allt och alla. Det kändes fan inte som jul marknad, snarade hund marknad! xD

När vi kom hem ville jag baka lussekatter. Så det gjorde jag och senare på kvällen gjorde vi glögg och åt pepparkakor och lussekatter. Mums :) Ensam hemma gick på tv så vi satt och kollade på den filmen. Kan fan den utantill! Så många gånger som jag har sätt den. Men den är fortfarande lika rolig:)


Jul mys



Fredags mys

Idag är det äntligen fredag! Kvällen kommer jag tillbringa med Antonia, idol, heroes och massa godis. Kvällen skulle tillbringats på ett annat sätt men när jag och Antonia planerar något blir det sällan som vi tänkt oss ;) Det kan vara både positivt och negativt. Beror på hur man ser det.

Imån kommer Robert hit och vi ska sitta barnvakt hela dagen.. till Akita:) Min bror och hans tjej ska nämligen flytta till en större lägenhet imån och därför behöver dom någon som kan hjälpa dom (mamma och pappa) och någon som passar Akita (jag och Robert).


Mina favoriter ♥ Antonia, baby och Akita

26 November

Jag hade tänkt att jag skulle köpa julklappar idag efter skolan. Så jag gick till Kungsmässan och tänkte att jag kunde börja med Antonias julklapp. Trodde det skulle bli enkelt men fan va svårt det är! Det värsta jag vet är att köpa julklappar! Tycker det är jätte jobbigt. "Överraska mig" säger dom flesta när man frågar vad dom önskar sig. Men hur kul är det att köpa något som den andra inte tycker om? Jaja.. Det slutade i alla fall med att jag köpte något till mig själv och gick glatt hem:)


En väst från Zara. 399:-

Ska äta nu. Sen ska jag jobba med mitt projekt arbete!
Vi hörs

- Christel


Lindälv

När jag skulle logga in på min blogg här om dagen såg jag denna "reklamen" på blogg.se



Jag tykte jag kände igen det där köket. Så såg jag trycket på kock rocken. DET ÄR JU FRÅN MIN SKOLA! Inte konstigt att jag kände igen köket! :O Då visade det sig att en tjej på min skola som går andra året på hotell och restauran driver en blogg där hon delar med sig av massa goda recept! Ganska fräckt tyckte jag:) Att lilla Kungsbacka fick vara med på blogg.se's reklamer :)

Igår var det öppet hus

Ja det var jävligt många som kom igår till våran skola. Ryktet om att vi på hotell och restaurang hade glögg, pepparkakor, lussebullar, köttbullar och massa annat gott spred sig väldigt fort och alla gick in till oss när dom började bli hungriga. Jag passade på att gå runt lite i skola och kolla hur dom hade gjort på dom andra programen. Det var några elever på skolan som hade gjort egna armband som dom sålde jätte billigt under öppet hus. Jag kunde inte låta bli att köpa ett till mig själv^^


Det är något siden-liknande tyg som dom har flätat och satt fast en stor fin pärla på


Det var pärlan jag föll för^^,
79:- kostade den

Idag är det öppen hus på Lindälv

Alla på skolan är lediga idag eftersom det är öppet hus. Jag och några till ska stå i entrén och ta emot folk och förhoppningsvis leda dom till Hotell & Restaurang delen i skolan där det såklart bjuds på massa smakprov.
Öppet hus öppnar kl 17 och stänger kl 20. Jag kommer vara där vid 15-16 tiden hade jag tänkt. Men innan jag drar dit ska jag fika med Antonia kl 14. Hon ska nämligen också hjälpa till på Öppet hus. Men hon kommer stå för sin egna linje nämligen Samhäll.

Tänkte att jag skulle få världens skönaste sovmorgon idag utan att någon skulle väcka mig. Men nej, självklart skulle jag inte få lugn och ro eftersom hem telefonen ringde hela tiden!

Första samtalet var 07.30. När jag vaknade av att det ringde tänkte jag bara: "äsch, det är säkert bara reklam, jag ligger kvar i sängen, dom lägger nog på snart". Men nej, det höll på att ringa i säkert 45 sek! Jag tänkte då att det kanske var mamma eller pappa som ringde och att det var viktigt eftersom annars skulle dom inte ringa så länge. Så jag gick upp till telefonen:

(Jag) - Hej, det är Christel. (Heeelt nyvaken)

(Hon) - Oj! Jag har ringt fel!
(Hon måste ha varit 11-12 år bara)

(Jag) - Mhm.. *klick*


Jag tog med mig telefonen till rummet och tänkte att jag skulle få sova lite till.. Vilket jag fick.

Andra samtalet ringde vid 10-tiden, då var jag ju smart och hade telefonen precis brevid mig så jag inte behövde gå upp ionödan.

(Jag) - Hallå..? (Försökte låta mer vaken än vad jag var)

(???) - .....

(Jag) - HALLÅÅ?

(???) - Hej! Mitt namn är (bla, bla, bla) och jag ringer från
(bla, bla, bla)...

(Jag) - Men jag sover?! *klick*


En kvart senare ringer det igen och jag tänkte ba Vad är det för fel på folket idag?!
Ja, då var det min mamma som ringde:

(Jag) - Hallå?

(Mamma) - Godmorgon! Sover du?

(Jag) - JA! Det har fan ringt till hem telefonen hela morgonen!

(Mamma) - Oj då, men jag tänkte bara kolla om du ville gå på Kungsmässan med mig en liten stund innan du ska fika med Antonia. Tänkte att vi kunde kolla på lite julklappar.

(Jag) - Mmm, visst.

(Mamma) - Bra! Jag hör av mig sen då!

(Jag) - Gör så.. *klick*

Efter det kunde jag absolut inte somna, så många samtal som jag har fått idag!

Nu är jag jätte hungrig så jag ska göra mig lite god frukost. Kommer inte kunna blogga förens imån eftersom jag kommer komma hem efter kl 21 idag och då orkar jag inte sätta på datorn. Imån är jag ledig! WIHOO :D

Hörs då!

Puss från mig♥

Dålig uppdatering, I know!

Men har inte haft så mycket att säga och då är det ingen idé att skriva något, eller hur? :)
Igår hände det inte så mycket i mitt liv. Brorsorna kom hit med sina flickvänner och åt här. Det var mycket trevlig. Och jag har ätit min första pepparkaka i år! Hur många av er har gjort det?


Jag sa ju att jag skulle lägga upp bild på det jag köpte i fredags. Så här är det:


En stor, tjock och mysig halsduk från Zara. 129:-


Ett halsband med pärla och diamanter, 29:- . Ett vanligt vitt linne, 79:- . Båda från H&M


En ring från Glitter, 99:-

Det var de! Nu ska jag nog spela lite på internet. Typ Spela.se. GRYM sida! :D
Ha det bra!
- Christel

Vem är Sveriges nya hjälte? Se klippet så får ni se vem!


Har sovit hos Antonia

Igår efter skolan gick jag till Kungsmässan och shoppa lite onödiga saker (lägger upp bild på det imån). Sen när klockan blivit halv 4 så mötte jag upp Antonia. Vi gick hem till mig och åt tacos och sen på kvällen mötte vi upp en kompis och gick till Antonias mamma i stan för att kolla på idol. YES! ÄNTLIGEN! Reza har åkt ut ur idol! DET VAR PÅ TIDEN! Tyckte inte alls om henne! Aja, vi hade det i alla fall jätte mysigt och trevligt. Vi tänkte ta pendeln till Antonias pappa kl 23.17 från kungsbacka station efter vi sätt på idol. Eftersom det gick en bra buss från Lindome station hem till henne. Men så när vi kom fram till stationen strax efter 23 så kom vi på att det inte går någon pendel 23.17 från kungsbacka utan nästa går 23.47! Seegt, vi fick sitta i kylan och vänta på nästa pendel som gick.

Fick jätte ont i armen igår efter sprutan. Så jag kunde inte ta av mig mina kläder själv, haha Antonia fick hjälpa mig xD hon fick även hjälpa mig tvätta bort sminket, hehe. Men vad gör inte bästa vänner för varandra? :)

Idag när jag var påväg hem så var det helt svart ute och man såg månen jätte tydligt. Det var så fiint! Försökte fånga det på bild:


Det gick inte så bra.. Men man ser ju månen klart och tydligt! :)
Den var jätte tunn och formad som en ostbåge.

När jag kom hem blev jag mött av Akita^^, Hon ska sova här idag. Mysigt. När jag var hos Antonia blev jag jätte sugen på att göra pannkakor när jag kom hem så jag gjorde det. Har precis tryckt i mig massa pannkakor.


Jag tog svinvaccinet!

Jag fattar inte varför jag tog den! Jag kände väll ett grupptryck när massa i min klass skulle ta den, hehe. Jag var inte alls förberedd eller någonting.

Vi fick sitta och vänta på våran tur i 40 min typ! Jobbig väntan. Skolsystrarna hade radat upp massa stolar utanför rummet man skulle gå in i där alla kunde sitta och vänta på sin tur. Det kändes som om man var på Idol audition, haha! När jag kom in i rummet fick jag sätta mig på en stol. och hon stack sprutan i mig. Det gick jätta fort och det kändes inte alls! :) Efteråt fick man ta en klubba som hon hade i en skål, haha så gulligt.

Jag har inte fått ont i armen eller något än. Inga biverkningar, vilket är bra :D


Ser ni plåstret igenom? Coolt :P


19 November

Hallå bloggen!

Idag är det skit väder! Har regnat hela dagen. Men imån och på lördag kommer det bli fint väder:)
Idag hade jag bara en lektion, ni vet mina torsdagar? Har bara svenska då. Efter skolan var jag på Kungsmässan med Antonia. Båda var sugna på att fika men antar att vi är lite snåla nu innan jul då det kommer ryka massa pengar till julklappar. Så vi gick till Ica och köpte kärleksmums :) Ett paket med två bakelser i kostade 12 kr bara! :O Det var kort datum på dom men ändå! så vi delade ju på det så vi betalade bara 6 kr var:) HUR bra som helst! Vilket kap vi gjorde :D


Sååå gott♥

Strax är det Mammas pojkar. Ni missar väll inte det? Hur skön är inte Bobbys mamma egentligen? Haha, hon är ju helt underbar xD Så pinsam är hon! Men det är hon som gör hela programet spännande, eller hur?



Puss från mig♥

Underbart med sovmorgon!

Idag vaknade jag klockan 11 för mamma ringde då. Jag hade kunnat sova längre.
Helt underbart är det att sova :D
Men jag kunde inte somna om efter jag hade lagt på telen så jag satte på tven i mitt rum och kollade på Miami Ink. Sen blev jag hungrig så det blev till att käka lite frukost.

Jag har inte gjort något vettigt än på hela dagen. Så jag tycker att jag ska vara duktig nu och jobba lite med mitt projektarbete. Denna lediga dagen går ju trotts allt ut på att jobba med projektarbetet. Känns ju som om man har hur mycket tid på sig som helst. Men det är bara en månad kvar! Fyra veckor tills arbetet istortsätt ska vara klart.


Detta fick bli min frukost/lunch idag

- Christel ♥

Varit hos tandläkaren

Jag kom hem för typ en timme sen. Har varit hos tandläkaren och fått ett litet hål lagat. Gjorde det utan bedövning:O . Så nu har jag bananlack i munnen och det smakar SKIT! Usch.

Ska strax äta mat. Har inte fått äta på en timme. Jobbigt, eftersom jag är så hungrig! Jag undrar om man ska skölja ur bananlacken ur munnen innan man äter? Den kommer ju förstöra hela smaken av maten annars. Tandläkaren tror att jag gnisslar tänder på nätterna och har därför tippsat mig om att skaffa en skena jag ska ha i munnen när jag sover för att inte det ska förstöra tänderna. Jag får den gratis eftersom jag fortfarande är "barn". Annars måste man betala 3000 kr för den skenan vilket är en jävligt onödig bekostnad, eller hur?

Imån är jag ledig! :D eller det är projektarbetsdag vilket innebär att man ska ägna dagen åt att jobba med sitt projektarbete, vilket jag kommer göra hemma. Så imån kan jag ääntligen sova ut! :D



Godmorgon

♥Igår tänkte jag att jag ville sova ut idag och skiter därför i att gå på första lektionen. Då börjar jag kl 11.20 istället för 08.25. Men jag var så dum igår när jag skulle ställa mitt alarm så jag ställde klockan en timme före jag igentligen skulle gå upp! Jag kom på det när jag nästan hade gjort iordning mig helt. JÄTTE STÖRANDE! Så jag kunde ha sovit i en hel timme till! Aja.. fick lite tid över till att blogga istället. :)

Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder.


Bild från i lördags på tåget till Uddevalla. Det regnade men var ändå ganska varmt. 10 grader var det.


Jag på tåget. Längtade jätte mycket till jag fick vara med Robert ^^


Hittade detta citatet på min fasters skrivbord. Helt underbart citat! haha


Här har Sophie ritat av mig! I en silverdräkt! Jag är med i det blåa laget i Hål i väggen ;)

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till skolan för att ha svenska och sedan barteknik.
Idag slutar jag kl 15. Kanske hör av mig dååå :)

PUSS

- Christel

Igår var det kalas

Jätte trevligt var det igår på kalaset. God mat och gott sällskap:)
Här kommer lite bilder från kvällen:

Baby fixar håret
Baby fixar håret



Robert och jag. Suddig bild men skit samma:)
Robert och jag. Suddig bild men skit samma:)

Det sprang runt söta bäbisar där
Det sprang runt söta bäbisar där

Roberts lillasyster, Felicia :)
Roberts lillasyster, Felicia:)

Jag satt och ägde mot Roberts kusiner på Buzz ;)
Jag ägde mot Roberts kusiner på Buzz ;)

Robert sov :P
Robert sov :P




Grattis än en gång älskling♥

Idag fyller Robert år!

Grattis älskling! Hela 20 år blir han idag :)
Jag hade sagt till honom att jag inte kunde komma på hans kalas. Det blev lite tjaffs om det. Men så kom jag hit i morse när han låg och sov och överraskade honom! Han blev jätte glad♥

Är hos Robert nu. Kalaset börjar kl 18. Ska bli jätte kul :D
Bloggar imån igen när jag kommit hem!




BABY♥

Fredagen den 13e

Som sagt, idag är det en typisk otursdag. För mig har det inte hänt något i alla fall.. än. Dagen är ju inte slut.

Srax kommer Antonia hit. Hon är nog påväg just nu. Vi ska kolla på massa Heroes avsnitt, tjöta, kolla på idol, tjöta lite till.. ja, vi ska helt enkelt ha fredags mys :)


Antonia, min bästa vän:) ♥

Hoppas ni får en trevlig fredag!
- Christel


Shopping

Idag köpte jag den där blusen jag har snackat om :) Tycker den är jätte söt! Köpte även ett armband:)

 
Köpt på Cassels för 279:-                Den ser gul ut på den högra bilden men den är sand färgad typ


Armbandet från Pearls For Girls. 149:-

Det är okey att klaga ibland

Jag är aldrig hungrig längre! och om jag äter blir jag mätt så fort. Det är något fel med mig. Jag som älskar mat och alltid brukar vara hungrig. Frukosten jag gjorde till mig i morse åt jag bara hälften av för jag blev jätte mätt. Sen när jag kom till skolan var jag fortfarande mätt. Men hade lovat Antonia att äta med henne så jag tog lite sallad. 1/4-del av tallriken bara. Så man kan säga att jag bara har ätit frukost idag. Och nu är det kväll och jag känner mig inte så hungrig. Känner att det är onödigt att äta om man inte är hungrig. Man njuter inte lika mycket då och det blir inte lika gott än om man hade varit hungrig. Visst har jag rätt?

Idag slutade jag typ 16.15. 16.30 skulle jag ha träffat min handledare på The square (han jobbar där). Men när jag kom dit 16.30 visade det sig att han hade gått för dagen! :O Vi bestämde igår att vi skulle ha möte idag! Han skrev till och med upp det på en lapp! Hur fan kan man glömma något sånt?! Jätte störande. Men jag ringde upp honom och han bad om ursäkt och sa att han är väldigt glömsk av sig. Så vi ska ha möte imån istället. Så det löste sig.

Jag gick till Kungsmässan då istället. Tänkte att det var längesen jag kollade där. Men jag hade inte missat något märkte jag när jag hade varit där ett tag. Så jag gick hem.. i mörkret. Asså man blir deprimerad nu när det blir mörkt redan vid 15-16! Och så har dom börjat med jul-pynt på Kungsmässan! :O HALLÅ?! är det inte lite väääl tidigt? Vi är ju bara i mitten av November. Dom kunde ju ha väntat tills det blev December åt minstone.

Ja ja.. Nu känner jag att jag har klagat lite och skrivit av mig. Nu känns det bättre:)
Undra vad jag ska göra nu? Går det något bra på TV idag kanske? Inte vad jag vet..


Jag i somras. Passade jag i lugg? Tycker ni att jag ska skaffa det igen?:)

Strax skola

Hej hej! Godmorgon!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om vad som händer idag.

Jag börjar 13.15 idag och slutar ca 16.15.
Efter skolan ska jag träffa min handledare(ingen aning om hur lång tid det tar)
Sen ska jag hem.

Hade tänkt att köpa den där blusen idag. Men det får bli imån! :)


Min frukost idag. Som jag kontigt nog inte orkade äta upp.


Kanske skriver något inlägg sen ikväll när jag kommer hem. Om jag har något intressant att säga då.
Ha det bra!

- Christel

-------

Har hittat en jätte söt blus på Cassels. Ska nog köpa den imån. Hihihih :)

PUSS

Säger ju att den är äcklig!


Eddie överfallen av killgäng i tunnelbanan



Tillsammans med en tjejkompis skulle Eddie Razaz, 20, in till stan för att ta en fika vid 18-tiden i lördags kväll.  Men i en gångtunnel vid tunnelbanan blev ”Idol”-deltagaren attackerad av tre killar i 16-årsåldern.

— "Du suger", sa de rakt i mitt ansikte. Jag trodde att han skulle säga ”Hej, gud vad du sjunger bra”. Det är det jag är van vid. Att folk är snälla. Men att något sånt här otäckt händer, det är jättechockerande, säger han till Aftonbladet.

Eddie blev sedan fasthållen av killarna och skrek till sin vän att springa. Båda lyckades dock ta sig därifrån och hoppa på ett tåg. Trots att det var fullt med folk i närheten var det ingen som ingrep.

— Nej, det var ganska jobbigt. Tänk om det varit någon som hade kniv, säger Eddie.

Säkerheten har sedan incidenten skärpts kring "Idolerna", som nu har fått uppmaningar om att inte åka tunnelbana och att inte gå ut ensamma på stan.


Detta är fan sjukt! Sånt här ska inte hända:S
Källa

I skolan nu och har Svenska

Jobbar med en jätte tråååkig sak i svenskan. Min lärare har visat filmer och läst litteraturer högt för oss och sen ska vi berätta vad för "makt" huvudrollerna har i filmen/litteraturen. Asså om dom har makt över andra eller sig själv typ. Jätte onödigt och jätte tråkigt.
Har precis haft Ansvarsfull alkoholhantering. Efter svenskan ska jag ha bartekning vilken är den roligaste lektionen i skolan! Lätt! Där blandar vi drinkar och sedan får vi smaka på dom. Dom flesta är goda:)
Idag slutar jag kl 15. Då ska jag hem direkt. Försöka jobba med mitt projekt arbete lite.


Puss på er från mig♥

Fars dag

Idag är det fars dag och det firade vi med att mina bröder kom hit och vi åt mat tillsammans, hela familjen, och sedan fikade vi lite- kaffe och kladdkaka :)

Känns det inte som om det är fars dag/mors dag hela tiden? Det tycker jag! Eller är det åren som går så fort?


En sån här nalle köpte jag till pappa
"Världens bästa PAPPA" står det på den
Söt va? ^^

Hej, jag lever :)

Hej hej!
Har inte bloggat sen i fredags men det gör la inget? ;)

Igår kom baby hit. Vi var hos mig hela dagen och vi kollade på en skräckfilm tillsammans på mitt rum - The haunting in Connecticut. Det är en film som hänt på riktigt och den var jätte läskig! Jag älskar att kolla på filmer som hänt på riktigt! :D Om ni gillar skräck - se den!

Senare på kvällen så kollade jag och mamma och pappa på en skräckfilm som Eddie tipsade om. Paranormal Activity heter den. Den har inte kommit ut på bio och jag vet inte om den kommer göra det heller. Jag vet inte om den har hänt på riktigt eller inte. Men det är ett par (en tjej och en kille) som filmar deras vardag med egen videokamera och den känns verklig. Man ser att dom inte spelar! asså det ser ut som en dokumentär typ. RIKTIGT JÄVLA ÄCKLIG VAR DEN!! "se den inte ensam!" stog det på internet, och jag lovar er! Gör fan inte det!
Det handlar om en tjej då som enda sen hon var 8 år känt att det är en demon typ som förföljer henne. Den försvinner inte om hon fylttar ut ur huset utan den är alltid omkring henne. Den "demonen" viskar hennes namn ibland på nätterna och skrämmer paret när dom sover. Man hör "demonens" fotsteg i trappan och i hallen och i deras sovrum men paret ser den inte, bara hör typ.. Så för att typ "bevisa" att det som händer dom är verkligt så bestämmer dom sig för att filma sig själva dygnet runt. Dom har alltid på video kameran när dom sover så dom kan se sen på morgonen vad som hände under natten. åååh jag får rysningar och hjärtklappningar när jag tänker på den!


The haunting in Connecticut "based on true events"



Paranormal Activity. Asså jag skojar inte, jag får hjärtklappningar av att bara se denna bilden.

Skrämmer jag upp er? Inte meningen.. Men detta är två riktigt jävla bra skräckfilmer!
Paranormal Activity var den värsta av dom värsta skräckfilmer jag någonsin sätt!

Jobba idag:)

Idag ska jag jobba på The square! Ska bli kul kul:) Träffar så mycket skönt folk när man jobbar på
After Work:en. Jag börjar kl 16.00 och slutar när allt folk har gått. Det kan bli till 01-02 på natten.

Nu ska jag bara göra mig iordning lite.. Fräsha upp mig och så:)
Imorgon ska jag vara med Robert så det kommer inte bli något bloggande tror jag.
Men annars hörs vi igen på Söndag!
Sakna mig inte för mycket♥



Kanske ses där ikväll?;)

Godmorgon alla morgon trötta!

Idag börjar jag kl 13.10 och slutar kl 14.40. Jag har alltså bara en lektion- Svenska. Tycker att denna dagen är såå onödig! Alla mina torsdagar är sånna. Jobbigt jobbigt..

På tv idag går det:
Mammas pojkar - 20.00 - Tv4
EMA's 2009 - main show live - 21.00 - MTV

MISSA INTE! :)


Min frukost idag

Nu ska jag börja göra iordning mig för skolan! Ha det bra!

- Christel

Jag är typ helt död!

Jag har suttit och jobbat med mitt projektarbete i 2 timmar nu! Jag håller på att skriva över recept från en bok till datorn. Jag får ju skriva allt själv! Jätte jobbigt är det. Har skrivit 9 recept på 2 timmar. Och jag är helt slut nu!

Aja.. över till något roligare nu.. Ni kommer AS garva!
Jag läste detta i metro tidningen i måndags:

Nytt förslag: Låna cykel med åkkort

♦ Lånecyklar kopplade till västtrafikkortet
♦ Kan bli möjligt om trafikkontoret får igenom sitt nya förslag
♦ "Ska vara så enkelt som möjligt för resenärerna"

Det nya västtrafikkortet är ett så kallat smartcard. Det gör det möjligt att koppla olika typer av tjänster till kortet.
- Perfekt om resenärerna kan använda samma kort när de kliver av bussen eller spårvagnen och vill resa vidare med cykel, säger Jörn Engström, kollektivtrafikchef på trafikkontoret.
Därför har trafikkontoret lagt fram ett förslag till trafiknämnden om att koppla de nya korten till den kommande lånecykeltjänsten som kommunen ska starta.
Lånecykeltjänsten kan införas tidigast i vår. Då ska mellan 500 och 1000 cyklar ställas upp på runt 80 olika platser i centrala Göteborg.
(Jag tog inte med allt som stod, utan bara det jag kände var viktigast)

Jag menar liksom HALLÅÅ?? xD Vad fan är det för dum sak? Låna cyklar av västtrafik? Trodde jag skulle dö av skratt när jag läste artikeln!

Tycker ni att det är bra eller dåligt??


Skolkatalogen har kommit!

Fick skolkatalogen idag. Kul att kolla hur alla blev på kortet. :)


Konstigt att den blev avlång i år..? Det har den aldrig varit förr


Kära klass


..och jag.. Första gången i hela mitt liv jag fick sitta ner på klassfotot!
Jätte fult! Jag ville stå upp!

Detta är mitt 60e inlägg

Tänk att jag har skrivit så mycket på så kort tid! 60 hela inlägg!
Det mesta är onödiga saker men ändå.. Rätt fräckt :)

Idag börjar jag kl 13.15 men ska möta Antonia kl 12 i skolan och vara med henne en timme innan hon går in på lektion igen.
Idag har jag bara 2 lektioner: Religion och vinkunskap, där vi super oss fulla! Nä jag skoja, men vi provsmakar på vin.
Jag slutar typ 16.30 idag. Då kommer det vara KOLsvart ute.. säkert..! Det är så jobbigt nu när det blir mörkt så tidigt på dagarna. Dagarna känns så långa. Dom går så långsamt. Mycket jobbigt.

Efter skolan ska jag till banken för att hämta ut en check som jag fick med posten. Sen ska jag direkt hem och fortsätta med mitt projektarbete, börjar få lite smått panik när det gäller de..

Hörs ikväll gott folk!


Jag i Lördags när jag var med Robert hos mig.
Robert är fotografen :P


Lady GaGa på Halloween

Vad tycker ni om Lady GaGas Halloween outfit?




Inte ovanligt att se henne i utstickande outfitser, eller hur? Alla såg väll hur hon såg ut på EMA?
Vad tycker ni om hennes skräckoutfit? Hot or Not?


Jag har hittat mina älsklingar!

Har hittat ett par skit snygga skor på Dinsko som jag vill köpa!
Så fort jag känner att jag har pengar över att spendera.



En tjej kan aldrig ha för många skor!

Snygga va?? :D

Varför syns inte min press bild??

Varför är det ett kryss på min press bild?? Jag kan inte se den och jag vet inte hur jag ska få bort krysset så min bild syns! Blir galen!

Ser ni min bild?
Eller vet ni hur jag ska få bort mitt kryss?

Jag har testat att byta bild men det funkar inte. Bilden syns fortfarande inte. Det har varit så i någon vecka tror jag.

HJÄLP MIG

Bye Bye NÄSSPRAY!!! :D

Ville bara börja med att säga att jag inte har använt nässpray på en hel vecka! WOW!
För er som inte vet så har jag varit beroende av nässpray i 1,5 år och förra veckan så bara slutade jag med det. Jag har inte varit täppt i näsan på en vecka. :D

Jag har tyckt att det har varit jätte jobbigt att alltid behöva tänka på att mitt nässpray alltid måste hänga med vart jag än går ifall jag skulle bli täppt. Och det var jätte jobbigt när mitt nässpray tog slut och jag inte hade tillgång till att gå till apoteket (tex på kvällarna) då var det skit jobbigt att inte kunna andas! Nu behöver jag inte tänka på det längre.
Jag gick till apoteket och frågade vad jag kunde göra åt mitt beroende och dom svarade bara att jag skulle gå till läkaren. Men det tycke jag lät besvärligt. Jag klarade ju av att sluta helt själv!


När man använder nässpray i över 10 dagar i sträck så ger det motsatt eftekt, alltså det gör så jag bli täppt i näsan hela tiden och måste därför alltid ha nässpray till hands så näsan öppnas och jag kan andas igen

Igår var jag med Baby igen

Vi mötte mamma på vägen hem till mig och hon undrade vad vi skulle göra. Vi hade inga speciella planer så hon kom med idén att vi kunde fika! Javisst sa vi. (Konstigt nog har jag och Robert aldrig fikat tillsammans förr. Ändå har vi varit tillsammans i över 2,5 år). Så det passade alldeles utmärkt! Mamma tippsade om ett nytt café där hon även hade 2st kuponger med 30%. Så vi gick dit. Och det var ett jätte mysigt ställe!


Vi beställde varsin latte med choklad brownie. Skit god var den!






Någon som har installerat nya msn?

Jag installerade nyss nya msn. Har någon annan gjort det? Jag märker ingen skillnad i alla fall. Ingen alls. Allt är precis som det var innan. Helt onödigt!

RSS 2.0